2013. október 2., szerda

Csészében sült tojásos finomság


A hétvégén láttam a receptet a Stahl Judit féle műsorba,a kislányával készítette és mivel tök egyszerű és csak finom alapanyagok vannak benne..így biztosra vettem,hogy elkészítem:) 

Pontos mennyiségeket nem tudok írni. 
Nekem 4 ilyen szuflés pekedlim van,kicsivel több is lett így egy jénaiba kanalaztam a felesleget! 

Recept: 

Újhagymát vagy póréhagymát felkarikázom,kis olajon megpárolom,hozzá teszem a félbevágott koktélparadicsomot(de lehet nagy is,csak cikkekre vágva).Kis sonkát(én pl. inkább füstölt-főtt tarját kockáztam fel,kb. úgy 30 dkg).Kis só bors...... 
Egy nagyobbacska tálba, reszeltek sajtot ,2 egész tojással összekutyuljátok,hozzáteszitek a párol t,hagymás sonkás paradicsomos részt is.Belekanalazzátok a kis kiolajozott tálkákba(ha nincs akkor jénaiba).Vigyázzatok ne rakjátok teli,mert még jön a tetejére egy egész tojás tetejére meg reszelt sajt! Majd be a sütőbe és kb. 20 perc és kész is :) És finom nagyon!Szerintem minden jó,ami a sütőbe van sütve és van rajta sajt:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése