2011. január 13., csütörtök

Már jó rég


Nem írtam amiért ezer millió elnézést!
De élek ,most már virulok,mert tegnap kicsit nem jól vvoltam szédülés hányinger............ na nem,nem ,nem Baba van a dologba! Ez inkább az ami évente 1-2alkalommal elő jön nálam,aztán gyorsan el is múlik!
A lényeg hogy a súlyom tartom,hol lemegy kerek 65kg ra hol a 66 kg közelében járok......ez hetente változik!De ahhoz képest hogy most már egy rövid ideje járogatok izmosodni,azért örülök hogy nem nőtt a súlyom! A combom és a karom nőtt egy centit amióta súlyokkal erősödöm(vagyis probálok erősödni),de ettől még ugyan úgy jó a farmerom sőt mióta megvettem azóta kicsit kezd trottyosodni.......szóval,jól érzem magam fogyni már nem szeretnék,nagyon jó nekem a 65kg ha lemennék 64 még az is elmenne de annál lejebb már nem szeretnék kerülni! Na de azért teszek róla hogy ne is legyek egyszálbél:) mert eszem,nem is keveset(bár Párom épp ma mondta hogy szerinte keveset) de pl.ma reggelire is 2 pár ragasztott melegszendvicset ettem ami 6db toastból készül,+ még a májkrém meg a sajt.......az nem kevés!!! És ez csak a reggeli volt:) most hamarosan eszem egy kiseb mennyiségű édes savanyú csirkét rizzsel aztán alszom Dorkámmal meg Párommal egy kicsit!:)
Igyekszem majd tényleg hetente legalább egyszer jönni!

3 megjegyzés:

 1. Nagyon örülök, hogy a hoxán rád találtam. Most jöttem rá, hogy a cikkedet anno olvastam, de valamiért nem kerestem rá a naplódra is. Most felvettelek a kedvenceim közé és igyekszem majd olvasgatni a bejegyzéseidet. Bár máshonnan indultunk, de a végső célunk közös: 64-65 kg életünk végéig. :):)

  Ha jól olvaslak, holnap lesz a következő műtéted, sok sikert hozzá. Üdv: Noémi

  VálaszTörlés
 2. Jaa, holnap még csak 22-e lesz... :) Szóval szerdára minden jót neked. :)

  VálaszTörlés
 3. Köszi hogy olvasol:)))
  De a műtétet elhalaszottam,majd február 16-án lesz!
  Szép napot és sok sikert az életben!:)

  VálaszTörlés