2011. április 27., szerda

Már vagy 1 hete

folyamatosan jönni szerettem volna,ide is írni Nektek!!! De aztán sosem tudtam idekerülni,annyi időre hogy 3 mondatnál többet írjak:)
Nos,ha valaki csak itt olvas,akkor azoknak nagy örömmel újságolom el,hogy múlt hét hétfőn végreeeeeee tovább jutottam a Fiatal Félőrültek éjszakáján a Godotba:) hála égnek nem savazott ki a közönség :)))))) veszettül örültem:) Most is azért izgultam,és ez látszott is a prdukciómon :S mert néha azt sem tudtam hol tartok.......de lényeg hogy hagytak 5 percig dumálni:)
Az is veszett jól esett,hogy Csenki Attila egyből jött oda hozzám,a nevemre is emlékezett,pedig most voltam 3.alkalommal! Most is ott volt a Szomszédnéni produkciós iroda mind 2 tagja!!Aztán Rekop György is a nézők között volt(az ő kezébenis volt leszavazó piros lap).Sőt a műspr elején még ott volt egy kritikus manus is,de sajna a nevét nem tudom.Az fellépők között is volt egy ismert emberke, a Csillag születikes Srtokesból az egyik tag(ő is tovább jutott) Amúgy 12-en léptünk fel,én voltam a 11.,mivel későn értünk oda Tesómmal.
Szünetbe sokan legfőképp a hangom dícsérték,pedig nem énekesi produkcióval léptem fel :D de valóban nem szokványos hangom van,legalábbis élőben,mikrofonban meg ezek szerint pláne :D az elmúlt éveim során volt már hogy sokan megdícsérték,de akadt aki csak annyi mondott rá hogy nagyon"mackós,dörmögős". De múlt hét hétfőn leginkább a sexy kellemes titulust hangoztatták:) Ami jól esett,de jobban örültem volna ha a poénjaimon lett volna fő hangsúly:)
A Rekop Gyuri így is kiszúrta a tetoválásom(azt mondta nekem hogy azon filózott hogy a hajam látja a dekoltázsnál vagy a tetoválásom,ja és ő is megjegyezte hogy a hangom uhhh állati) és hát a 2. felvonásom kissé még szétesettebb volt,mert nem igen készültem arra hogy tovább jutok :D de Rekop Gyurinak a szünetbeli reakciójára reagáltam a pódiumon:)
Majd most május 9.-én megyünk újra,ha minden igaz!
No de hogy másról is beszéljek!A Húsvétot úgy ahogy megúsztam:) 66 kg alatt maradtam,pedig aztán adtam az élvezeteknek,bár én nem ünnepekkor is adok neki :PPPPP mert ha egy sima szerdai napon vágyom sütire akkor akkor eszem! De aki már régebb óta követ,olvas az tudja,hogy mekkora nagy étel hedonista vagyok!!!! Most is leginkább délelőtt eszem az édességeket,ebédre szokás szerint normál hagymonyáos főtt ételt.A reggeli és ebéd között a kis nasik,egy két falat ez az ......amúgy tényleg szinte egész kora délutáni csak eszem,eszegetek :) Ma is meg már pár napja folyamatosan sokat eszem,de csak azért mert hó vége van(é ilyenkor több a súlyom is és hát a női bajok is ekkor jönek:)
Mostanába pár ember már azt mondta ne fogyjak tovább..........de valahogy nem is értem,mert tavaly novmeber óta nem is fogytam:) Azóta tartom a súlyom!!!:)


Amúgy csak egy gondolat,amit azt hiszem a Hoxás naplómba nem is írtam le még!
Az hogy lefogytam 42kilót,sok mindenbe megváltoztatott.Leginkább abban hogy több lett az önbizalmam,abban,hogy pozitívabb,optimistább ember lettem!El sem tudtam volna képzelni mondjuk 4 évvel ezelőtt hogy akár 5-10 ember elé kiálljak és beszéljek vagy akár csak köszönjek nekik! És mindebbe az a legjobb hogy ezt egyedül értem el.Régebben Páromtól,családomtól ismerősöktől vártam el azt hogy dícsérjenek,önbizalmat adjanak nekem! Pedig úgy nem lehet valakit dícsérni ha többnyire pesszimista hangulatban van és nincs kibékülve önmagával.És itt nem feltétlen csak a túlsúlyra vagy az alkatra gondolok,bár eléggé hat az egyik a másikra!Mindenkinek tudnia kell saját magával együtt élni!Nekem ez hosszú ideig nem ment,de a fogyásom során a sok pozitív gondolat,segített és ezt most probálom az élet más területein is alkalmazni!:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése