2011. május 12., csütörtök

Valamilyen oknál fogva

nem tudok hozzászólni a cikkem alján lévő hozzászólásokhoz:(
De akkor itt ragadom meg az alkalmat arra hogy megköszönjem hogy itt vagytok olvastok,kedves kommenteket írtok nekem:) Ezer köszönet érte!!!! :)
Ismét nem tegnap volt hogy jöttem és írtam Nektek,ezért mindig lelkifurdalásom van!
Tényleg nem akrom mentegetni magam,de most hogy Hoxán megjelent a cikkem, sorra kapom a leveleket meg jelket,és mire válaszolgatok rájuk...........nem kis idő!Senkit sem szeretek egy mondattal elintézni,hanem írok mindenkinek,méga nnak is aki "csak" grtaulál:)))
Épp tegnap esett le,hogy 2 évvel ezelőtt május elej körül vettem kezdetét az új életemnek! Akkor még 107 kiló körül voltam!!!!!! Néha el sem hiszem hogy ennyi idő eltelt! :)
Őszintén mondom hogy nagyon örülök annak hogy véghez vittem azt amit akkor elhatároztam!
Most sem vagyok kibékülve magammal,sőt talán sosem leszek! De ég és föld az amit akkor és amit most érzek! Persze boldog voltam akkor is és régebben is!Hisz ott volt Dorkám,Családom......de ez hogy most van önbizalmam(bár néha még hajlmaso vgyok a duci agyammal gondolkodni) :D tényleg más!!!!
Szavakkal nem is tudnám leírni,ez pont olyan mint a Szerelem vagy az Anyaság.........tudod hogy nagyon jó érzés,de még sem tudod megfogalmazni pontosan hogy milyen :)

Nem vagyok tökéletes nagyon nagyon távol állok tőle! Nem is érzem azt hogy olyan nagy dolgot vittem volna véghez,azért mert lefogytam 42kilót!!!! Magamért tettem,nem szándékotam ezzel bizonyítani senkinek!!!
Nagyon sokan kérdezték tőle,hogy a bőrömmennyire lett lötty,logós???!!
Itt is leírom,hogy mikor nekivágtam az új életemnek,nem is jutott eszembe hogy jajjj nem kéne lefogyni mert akkor hogy fog kinézni a bőröm!
Úgy voltam vele hogy ha esetleg logós lesz a bőröm,akkor is jobban érzemmagam mint egy nagy hurkás zsírral kitőltött bőrben!Úgy gondolom hogy átlag 2.5-3kiló nem drasztikus fogyás! Igaz ami igaz,hogy a bőröm főleg a hasamnál nem a legszebb,kiváltképp a császáros vágásomnál.De csak volt baba a pocakomba csak 120kilóval mentem szűlni (ami akkor 55kiló súlyvesztés) és csak leadtam 42kg-ot!No és csak átvágták a hasizmomat......ami azóta is kissé érzéketlen,de viszont nagyon szépen elhalványodott és alig látni a vágást!
A mellem is vesztett jócskán a feszességéből,méretéből,de felöltözve senki sem látja,bikiniben meg nem lát ország világ!
Épp azt írtam hogy régebben,mikor duci voltam azt gondoltam a balaton parton űlve,hogy tuti azt gondolják rólam,milyen nagy dagi tehén vagyok és pfújj hogy nézek ki!
Most azt gondolhatják róla,hogy nézdd nem is lenne rossz csaj! Csak a bőre pötty biztos sokat fogyott!
Bár tényleg úgy gondolom hogy nem nézek ki annyira vészesen így 42kiló minusz után!És hát,azért ha nem is viszem túlzásba a kondizást,de igyekszem tenni azért hogy feszesebb legyek!

No de jöjjön kicsit más téma!
Hétfőn voltunk ismét a Godotba fellépni a Fiatal Félörűltek Éjszakáján.Most Tesómmal együtt közösen! Sajnos nem jutottunk tovább,de nem csüggedek! A műsor végére befutott és leült a mellettünk lévő asztalhoz Kiss Ádám és Benk Dénes:) jó lett volna elöttük fellépni:) de majd egyszer ennek is eljön az ideje:)

Jaaaaa! Az evészettel továbbra is jó haverságban vagyunk! Múlt héten megdöntöttem a legkisebb súly rekordom! 64.5kg voltam,ma pl meg 65.2kg :) Nyár elejére,tehát hamarsoan jó lenne bellőni a 64kg de a 63 sem lenne rossz.Bár akkor ahhoz le kéne kicsit mondanom pl a nutellás palacsintáról,legalábbis nem kéne 3-4db-ot megenni :D:D:D
Teszek fel egy bikinis képet,bár ezt már lehet feltettem.Most még elég hullarabló színem van és majd úgy szeretném hogy kondizás után csinálok egy bikinis képet és lehetőleg még délelőtt mikor nincs akkora bendőm :)

4 megjegyzés: