2010. november 10., szerda

Nagyon klassz


dolog történt ma reggel!!!! Mert az utam végéhez értem!A szokásos reggeli mérlegelés ma is megtörtént :) de most mutatta a leges legszebb eredményt :) 64.8 kg!!!!!!!!!Ahogy ott álltam a mérlegen valahogy az elmúlt 1.5 év végig futott az agyamon.Az mikor legelőszőr álltam a mérlegre és a zokogás kerülgetett........vagy mikor szépen lassan elhagytam a 100 kg.........aztán a 90-80-70 kg........mikor hosszú hetekig stagnáltam........vagy mikor senki meg sem jegyezte, hogy fogytam akár egy dekát is!
Nem volt egyszerű,de nem volt annyira nehéz sem,bár lehet  most hogy itt vagyok a célba,az idő sok mindent megszépített :D Hittem hogy sikerül, még akkor is mikor a legrosszabb passzban voltam! Azért nem érzem hogy nehéz volt leadni ezt a 42 kg ,mert ehettem azt amit akartam amiket szeretek!
Igaz a mozgást nem erőltettem mert egy lusta disznó vagyok! De remélem hogy a héten már sikerül neki ugranom a konditeremnek is :)
Ahogy a naplómba is írtam.........valami véget ért de valami új most kezdődik el! Már írtam talán itt is, hogy ha le is megy a súlyom 60 kg- ra akkor +5 kg csak izomban szeretnék visszaszedni!De jó lenne belőni ezt a 64-65 kg!
Lehet hogy furcsa amit írok,de én úgy hiszem hogy azért sikerült lefogynom mert hittem benne! Elhitettem magam azzal ,hogy igenis lehetek még 70 kg alatti súlyú!!!! Próbálom majd ezt a hitet az élet más dolgaiban is kamatoztatni!!!
Én ezért nem is érzem akkora nagy dolognak, hogy ennyit fogytam! Tettem, csináltam amit kellett, ahhoz hogy most azt írhassam hogy igen,elértem! Majd még csak most jön a neheze........a szó szoros értelembe! :D:D:D mert súlyzózás sok nyelvlógatás van még előttem!
Aztán remélem hamarosan születik Dorkunak majd egy Kistesója:) és akkor ha nem is elölről de ismét odafigyelek majd magamra!
Tényleg Kívánom Nektek, hogy legyen elég motiváló erő,ahhoz hogy elérjétek az álmaitok,az élet minden területén!!!!!!!!!

4 megjegyzés:

 1. Nagyon ügyi vagy:)
  Most már csak itt olvaslak :)
  puszi
  Bogi(cukorborso)

  VálaszTörlés
 2. Köszönöm szépen!
  Itt sajnos elég ritkán vagyok de azért néha jövögetek majd!
  Puszi

  VálaszTörlés
 3. Gratulálok!!! :)
  Én most vagyok az út elején. 109-ről 63 a cél.

  VálaszTörlés
 4. Minden elismerésem:)
  Hatalmas csodálat,hogy megcsináltad!!!
  EZ AZ!!!
  Pusszantás érte!

  VálaszTörlés