2010. december 14., kedd

Már

kemény 1 hónapja járok kondiba,legalábbis ha jól emlékszem.És most hogy vissza olvastam magam,szégyellem a pofázmányom hogy nem tartom be a heti 1x-i blogírást!!!!
A kondira visszatérve,most úgy 1.5 órát edzek.általába vagy biciklivel vagy gyorsgyaloglással kezdek(10+3 percet)Ez a bemelegítés,de a gyaloglást hegymenetnek,valahogy jobba szeretem,mert eleve több kalóriát éget el!!!!
ahogy végzek a kardióval,megyek a comb tárogatós gépre(külső,belső) ezen 4x15 csinálok,majd átmászok :D:D a másik comb erősítő gépre azon is 4x15......majd át arra a gépre amire rá kell hasalni és visszahajlítani a lábat,az is comb,popsira jó......ebből is 4x15 majd jön a kar tricepsz hát.......bocs de foggggalmam sincs a gépek elnevezéséről :S de mindenből 4x15 csinálok és 2x megyek mindenen kivéve a comb erősítős gépek,mert abból 3x.Tehátösszesen 720x erősítem a combom-popóóóm,a karom hátam meg 360x :))))
Van mikor még a végén is megyek 10 perc emelkedőn gyors gyaloglást(ha épp szabad a pad).Eddig 1x,volt hogy hasazást is csináltam ,de az már időben tényleg sok lett volna!Ezért úgy döntöttem hogy azt majd itthon csinálom..................ahannnnnnnn,eddig nem jött még össze!
De mentségemre legyen mondva hogy hétfőn vették ki a varratokat a fülemből,meg a vállamból!Mivel levetettem 2 anyajegyem,most szerdán volt hogy 2 hete műtöttek! Na ezért nem tornáztam itthon,de kondiba simán mentem,mert a comb gyakorlatokhoz,nem igen vettem igénybe a vállam!Ja ebből kifolyólag,nem is szaunázhattam!
Majd január 26-án lesz a következő kisműtétem,ugyan csak a fülemről és a homlokomról!

Most ezerrel várjuk a Karácsonyt és a Jézuskát!Ma még sutyiba feldíszítem az ablakokat,mert Dorku odáig lesz érte!!!!:)))
Holnap meg nyakunkba vesszük a várost és elintézünk még pár dolgot!
Ja még csak annyit, hogy ma reggel 65.4kg voltam!Bár azt terveztem hogy most dec 13-ra meglesz a 64kg,de ez már csak részltet kérdés! Hazudnék ha azt mondanám,hogy mennyire odafigyletem miket ettem,mert ettem amit értem!!!Sütöttem Dorkámmal mézeskalácsot ,mézes-mogyorós csillagot,sajtos pogit......Apum is sütött sütiket........szóval,volt ám sok sok finomság,és még nincs is Karácsony:D:D:D na de azért azt is belekalkuláltam most hogy edzem,nőhet a súlyom.Mert a comb súlyokat 30kg illetve a másik 2 gépen meg asszem 15kg val csinálom,a kar gyakorlatot meg 15kg-20kgval!Szóval ha erről az oldaláról nézem akkor marha jól állok :) mert ettem finomakat és még edzem is........és nem híztam olyan sokat:)Tényleg nem szeretnék 64kg alá menni!!!
Kb.most ennyi jutott eszembe,amit okvetlenül meg szerettem volna osztani Veletek!!!
Még jövök és írok!

2 megjegyzés:

 1. Szia:)
  Tök véletlen keveredtem a blogodra, igazából hoxáról, meg olvasgattam a sikeres történeket és a tiéd volt az, ami a legmotiválóbb számomra.Csodállak komolyan!:)
  csatlakoztam is rendszeres olvasódnak:]

  VálaszTörlés
 2. Szia!
  Nagyon szépen köszönöm!!:) Amint látod itt ritkábban írogatok,de azért szoktam jönni hébe hóba!:)
  köszi hogy írtál és hogy olvasol!

  VálaszTörlés