2011. február 4., péntek

Hűha


Már ezer éve nem írtam a blogba! Nincs semmi mentségem rá!
A súlyom tartom tartogatom eddig a legtöbb 66.1kg volt,pl tegnap reggel.De ma már 65.4 .......kicsit visszább vettem a kajázásból! Mert azóta is eszem mindefélét.Rákaptam a sütésre,azelőtt is sütögettem de évente csak pár alkalommal,most meg szinte hetente:) Most legutóbb sütés nélküli túró rudi tortát készítettem(bár ezt nem kellett sütni :D )
A minap lett kész a teljes mindenre kiterjedő véreredményem.Az hozzátartozik a storyhoz,hogy ezt a beutalót a bőrgyógyászom adta(nem is tudtam hogy ő is adhat).Mert már eddig sok ezer ft-ot elkőltöttem az általa kiírt kence-ficékre,és semmit sem használ.....mert a kezemen a tenyeremen,újjaimon kis apró pöttyök vannak ami viszket szúr :S :( Úgy gondoltam hogy tuti a konditerembe szedtem össze valamit.....de eddig nem is igen kaptam konkrét választ hogy ez gomba vagy ekcéma.....vagy akármi más.Bőr irritáció amit a kényesebb bőrű embereknél a kondi vagy uszoda előhozhat.......na mind1!!! Remélem hamarosan elmúlik majd!
A lényeg hogy a véreredményem mondhatni kiváló!!! Egyedül a koleszterinem alacsony!!! Igen alacsony!Több tojást,halat zsírosabb tejet kell ennem! Meg olvastam hogy az akohol is segít :D de én azzal nemigen élek!
Nagyon örülök annak hogy jó lett a vérképem:) de ettől függetlenül nem értem akkor mi a fene van a kezemmel??!!Ráadásul Dorkámnak is lett egy jó néhány pötty a kezén meg a combikáján,de nem különesebben zavarja,azért Őt is elvittem a dokihoz,kapott rá kencét............na de hagyom ezt a témát!
A kondizást is csinálom ugyan úgy heti 2 alkalommal! Most annyi újítást vittem a dolgoba hogy 10 perc szepperezéssel kezdek majd 10 perc hegynek felfelé sétálással folytatom......aztán combtárogatás de már csak 1 kört megyek,és kevesebb súllyal!A karomra sem gyúrok már úgy mint azelőtt.Most már csak tricepszre súlyzózom(tudjátok az az integetős háj).Majd tricepsz után,hasizmozás.......kb úgy 1.5 órát szoktam kondizni! Lehet hogy jövőhéten már Tesóm is jön velem kondiba,legalábbis eddig úgy van :D
Ma voltam szoliba 6 percre,már veszettül hiányzik a napfény,de jó volt ez a műfény is:)!
Remélem hamarosan beköszönt a tavasz és mehetünk erre arra csavarogni,kirándulgatni!
Gondolkodom hogy még mit is írhatnék,de most csak ennyi jutott eszembe ami az elmúlt hetekbe történt velem.A kajámról fölösleges írnom,mert ugyan úgy eszem mindent! Reggelire általába véve toast kenyeret, pirítós vagy melegszendo formájában......azért szoktam bagetett is enni,hébe hóba kenyeret!Ebédre normál házikoszot,semmi ilyen olyan liszt a habaráshoz,rántáshoz...... ugyna úgy nem eszem 4 óra után(bár néha néha de nagyon ritkán előfordul).
Azt hiszem most kb.ennyi!Majd még jövök és mesélek!:) Legyen szép hétvégétek!!!:)))

3 megjegyzés:

  1. Szia Dorottya! Csak gratulálni szeretnék neked a fogyásodhoz! Fantasztikusan nézel ki és le a kalappal előtted mit vittél véghez! Rád aztán fel lehet nézni! Inspirálóan hatott rám a blogod! Nekem kb 10kilótól kéne megszabadulni az egészségem miatt (szívbeteg vagyok) de még a kezdetek kezdetén járok, de hogy ide találtam, nagyon belelkesültem! Valahol máshol is lehet téged esetleg követni?
    Üdvözlettel: Bogyesz

    VálaszTörlés
  2. Szia!
    Nagyon szépen köszönöm:) Nem volt egy sétagalopp,de végül megcsináltam!
    Mindig úgy gondoltam és gondolom hogy az eber egészsége a legfontosabb!!!!Anno nekem talán az volt a legfontosabb hogy ne legyek beteges nő!
    Sajnálom hogy szívbeteg vagy,remélem hogy sikerül leadni azt a 10kg!!!
    A hoxa.hu oldalon ha felregisztrálsz,akkor cukornádkisasszony néven fent vagyok és ott naponta vezetem a naplóm.
    Sok sikert és nagyon jó egészséget Neked!

    VálaszTörlés
  3. Szia!
    Hát engedd meg ,hogy nagyon nagyon gratuláljak a szép eredményedhez.Példakép vagy a számomra!Csak nálam még az elszántság nem 100%-os sajnos pedig én is 98 kg vagyok nagyon nem érzem jól magam a bőrömben 2 terhesség után rakodott rám ez a förtelmes zsírállomány.Remélem engem is elkap a gépszíj fogyás területén.Holnaptól én is elkezdem a nagy harcot.Üdv:Anett

    VálaszTörlés