2011. június 30., csütörtök

Élménybeszámoló!:)

Szóval,kedden egész nap váltakozó volt a hangulatom a majrézás és a rihegés-röhögés határán voltam :)
Aztán készülődés,majd irány az Ötkert!Otp-s lánykáknál bejelenetkeztem mint fellépő:) ők felraktam rám egy "mikrofonpróbás-fellépő" karszalagot. Majd egyik lány a backstage-be kísérta színpad mögé(most néztem meg hogy pontosan mit is jelent a szó"backstage – A színpad legszentebb helye, ahol sztárok és csillagocskák ismerkedhetnek egymással közelebbről. Ennél már csak egy jobb van: "Belépő az egész területre".) hát nem óriási :D:D:D
Szóval ott volt kaja ,pia.........kényelmes nagy kanapék,félhomály és a 34 fellépő:) jött ment ki be! Tesóm kísért csak el,ő legelől foglalt helyet!
Nekem a csjszika mondta hogy 22.fellépő leszek a második etapban!Ami kb 21:30kor lesz!Rendesen be voltam parázva,de addigis fél füllel hallgattam a színpad mögött KAP-ot,és úgy ahogy a többi fellépőt! Nem tudom hogy mennyien lehettek a nézőtéren de pár százan biztos,sokan álltak mert már nem volt ülőhely!Ingyenes volt amúgy a belépő! Az első körben 12 ember lépett fel és abból 1 jutott tovább és egy másik srác,de ő kiskorú volt ezért olyan mintha nem is jutott volna tovább! Nagyon kivoltunk akadva,hogy olyan ember mint pl.a Rendeczki Mária,aki a Comedy central csatornán és a Dumaszínházba is többször szerepelt,a közönség 2 perc után kiszavazta.Itt is úgy mint a Godotba,2 perc után ha 3 piros lap a magasba kerül,akkor el kell hagyni a színpadot! Az első szünetbe a "nagyok" Hadházi,Felméri,Mogács,KAP,Litkai,Janklovics,Bács Miki.....ott ettek,ittak velünk a backstagebe :) Litkai jött oda hozzám,de túl sok mindenről nem csacsogtunk! Nem akartam hogy sejhaj nyalásnak gondolja ha leállok ott jó pofizni :D(aztán lehet azt kellett volna tennem:D )Majd elindult a 2.etap és még inkább kezdett úrrá lenni rajtam a para,ilyenkor olyan állapotba vagyok hogy sajnos az előttem lévő fellépőkre nem is tudok figyelni :S Összesen 5 lány lépett fel,ebből 1 volt aki már félig a nagyok között szerepelt,de ő is ki lett ejtve. Majd végül Hadházi az én nevem mondta,és ahogy megfogtam a mikrofont,elmúlt a nagy nagy drukk! De addig olyan szívdobogásom volt hogy azt hittem meghalok :D mikor már nem is a mellkasodban ver a szíved hanem a nyakadban!
Lehet hogy most sok mindenkit kiábrándítok,de kivétel nélkül az összes stand upos,kész anyaggal áll ki,így mi amatőrök is:) Nekem lett volna Hadházihoz 1-2 dicsérő szavam a Karinthy gyűrűjével kapcsolatban,de inkább nem akartam hogy ezt is seggnyalásnak vegyék így ,impróztam:) Majd belecsaptam a mondanivalómba.A közönség velem sem volt kegyes 2 perc után lendültek a lapok és Hadházi jött is leváltani :D emiatt nem is voltam annyira bereccsenve,mivel összesen a végén a 34 emberből összesen 4-en jutottak tovább, úgy hogy ki is töltötték az 5 percet,bááár,ha valaki látta már a Kuhár Bencét(mint nem amatőr) ő már 3 percnél megállt volna,de 4 percnél úgy gondolta elég dolgot mondott.......őt a zsűri tovább juttatta amit nem tartottam akkor sem, most sem fair playnek! Mivel a játékszabály szerint 2 perc,ha nem szavaz le a közönség 5 percig kell mondanod! Én vígan kitöltöttem volna az 5 percet is.:)(ennek hangot is adtam facebookon,amire reagált Kuhár Bence és Rekop Gyuri is :))))))
No de, ami miatt totál padlót fogtam, ugye 4 ember jutott tovább,de 15 ember kellett,így a kiesők közül Hadháziék és a zsűri(Mogács,Litkai,KAP) "kisorsolták" volt egy ilyen szóbotlása, a 11 továbbjutót..........olyan emberek voltak benne akik számomra érthetetlenek.......aki a rejszolásról beszélt,és még Hadházi mondta is neki miután kiszavazták hogy "komám jobban jártál volna ha inkáb kivered hátul" ................???? szóval nem értem???Ez a srác már legalább annyiszor volt lent Godotba mint én, nem jutott tovább csak 1x, úgy mint én, és úgy izgul a színpadon,hogy azt sem tudja hol van(rajtam állítolag nem látszik hogy izgulnék,ezt még egyszer a szomszédnéni produkciós iroda Tóth Szabija is megjegyezte a Godotba,hogy az előadás modomoba az a jó hogy nem látszik hogy izgulnék,pedig azért eléggé be vagyok tojva:)! Én kis naiv gyermetegi lelkületemmel,azt gondoltam hogy talán látván(főleg Litkai mivel ő az főnök, azt hogy már voltam lent Godotba 5x,és én ezt komolyan gondolom...stb.) szóval ebből gondoltam hogy talán,talááán tovább jutok.Na mindegy,majd tovább folytatom,mert adtam magamnak még időt! Itt nekem nem a fődíj volt a lényeg ami 500ezer ft,mert az nem érdekel! Nyilván a realitások talaján maradva,tudom azt,hogy azt úgy sem én nyertem volna meg.Én csak be szerettem volna jutni a 15-be :(
Ősztől újra lesz Godotba Fiatal Félőrültek éjszakája és megyek és nyomom tovább!:)) Mert a remény hal meg utoljára!:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése