2012. január 6., péntek

Így utólag is Békés Boldog Újévet Kívánok Mindenkinek!

De szerintem a legfontosabb,hogy egészséges legyen Mindenki!
És ha már íg szóba került:) Hétfőn megyek vissza nőgyógy. kontrollra,bízom benne,hogy minden oké.igyekszem majd lányos zavaromban nem elfelejteni tőle megkérdezni,miért görcsöl olyan sűrűn a petefészkem és hát a farkcsont problémámra is kéne végre valami megoldást találni! Mert ezt leszámítva élek és virulok:)
pláne.hogy a minap tök érdekes dolgot hallottam. Azt eddig is tudtam ,hogy nem jó ha a szervezeted savas,mert az nagyon sok gondot okoz/okozhat. Ha mégis savas a szervezeted akkor lúgosítani kell!
Nos én egy víztechnológiával foglalkozó cégnél dolgozom,és ott tisztított vizet iszunk,teának is ezt használjuk.....
Nekem már első alkalommal,ahogy megittam az első kortyot,egyből az jött le hogy "hmmmm,milyen fino édes".De akkor még nem tudtam,hogy ez mit si jelent........mígnem, egyik kolléganőt hallottam beszélni az egyik ügyféllel a telefonba és ott hallottam azt,hogy ha a tisztított vizet valaki kesernyésnek savanykásnak érzi,akkor annak az illetőnek savas a szervezete,aki viszont édes ízt érez annak lúgos a szervezete ami JÓ!!!!(persze a nagyon lúgos sem biztos hogy jó)
De én ennek nagyon örültem! Mert még talán 2007 körül voltam egy olyan vizsgálaton(é s most bocs de körbe írom,mert már nem tudom mi volt a pontos neve). Szóval egy fémcsövet kellett marokra fognom és a számítógépen,egyből látszott,hogy hol van probléma a szervezetembe ,kis toll féleséggel nézegették a kezemen a különféle pontokat..........jajj hogy nem jut eszembe a viszgálat neve :D:D:D
Ott azt mondták,hogy emésztési bajom van meg ez meg az és hogy,nagyon savas a szervezetem,többek között ezért sem tudok fogyni......bla bla bla.
Akkor,persze simán beruháztam algába,meg lúgosító cuccokba......csak hogy fogyjak és legyen végre valami változás........hát mondanom sem kell,hogy majd 20ezer ft-ot kidobtam az ablakon,mert kb semmit sem ért,legalábbis nekem:S
Most meg,nem szedtem semmi csoda kapszulát,meg nem ittam lúgosított vizet és trádámmm lúgos vagyok :)

Jaaa,a másik,amit már írni szerettem volna! Még jó néhány héttel ezelőtt,írt nekem Melinda(Anyafogyis könyv írója,amiben én is szerepelek),hogy egy úr rajta keresztül engem keresett,mert szeretné a fogyis kapszuláját velem reklámoztatni.
Persze írtam Melindának,hogy nyugodtan megadhatja a számom,mert roppantmód érdekelne,hogy mégis,hogy szeretné,gondolja.......mikor mindehol azt hangoztattam,hogy semmi ilyesmit nem szedtem és az igazat megvallva,nem is ajánlom senkinek sem azt,hogy bármi féle kapszulával,teával......stb. dologgal fogyjon! Mert az csak ideig óráig működhet,ha működik!
A dolog ott tart,hogy sehol,nem keresett azóta senki:)
Hiányzik az írás nagyon, furcsa,hogy régebben írtam a naplómat is napi 2x is akár,most meg ha 1 héten 1x írok az már valami.De igyekszem jönni,ahogy tehetem,mert írni majdnem mindig van miről :)
Szép hétvégét Mindenkinek!

Nanival:) én pingáltam belőle ilyen érdekes nyuszimuszit.

2 megjegyzés:

  1. Neked is Boldog Új Évet!! :)

    VálaszTörlés
  2. Bocsánat az OFF-ért, de hátha szeretnél játszani vagy bárki az ismeretségi körödben. Ha esetleg továbbítod a linket, nagy örömöt szerzel nekünk : )
    http://kvinnamann.hu/egyeb/palyazat-jatek-ki-hogy-erzi/

    VálaszTörlés