2012. január 26., csütörtök

Facebook és Norbis cikk........

Ami a valósághoz hozzátartozik nem én tettem fel,én csak "rábólintottam" aki a könyvet írta,Anyafogyi c. ő rakta fel,persze úgy,hogy fel lett hívva Norbi asszisztensének a figyelme hogy én nem up date-el fogytam......max csak tornáztam a duci tréningre meg párszor Réka tornákat csináltam. A cikk eleje-vége kiegészítés......a közepe az ami tőlem van,de ezt is már régebben írtam. Nekem kicsit furi,mert egy oda téved nézelődő aki el sem olvassa azt a litániát :D neki tuti egyből az jön le Norbi módszerrel fogyott ez spiné......de ez nem így van,de aki olvas már egy ideje az tudja is! Sőt azt is,hogy nekem annyira nem Norbiék nem a liblingem.Nekem kissé pénzlehúzás ez a mizéria,de bár nekem jutott volna eszembe ezért emelem kalapom előttük,percig nem lennék a helyükben mert többen nem csípik őket mint akik igen......az oké és szimpi,hogy a kövér elhízott embereken segítenek,de bennem felmerül mindig az hogy ez inkább a reklámnak szól!
Melinda(aki írta az Anyafogyit) megkérdezett,hogy én mit szólok ha erre az oldalra felkrülnék......rábólintottam,és nem azért mert nekem ebből bármi féle hasznom is származna,mert semmi hasznom sincs belőle! Úgy vagyok vele,jusson el min
nél több emberhez az, hogy úgy is lehet fogyni,hogy nem veszel ilyen olyan himi humi termékeket,kapszulákat, porokat...stb.Mert szerintem nagyon sok ember nem tudja megfizetni, hogy 1 ezresért lisztet vegyen vagy 15 ezerért kapszulát......stb. Nekem csak ha annyi hanszom van az egészből,hogy 1 vagy 2 vagy 10 ...ember megérti hogy így is lehet fogyni,nekem már az baromi jóóóóóó,hát még ha fogyni is fog:) Lehet így nem leszek tehetős ember,de a lelkemnek, a kis szívemnek akkor is megéri:)))))
Én egyszerűen nem tudom elfelejteni, azt hogy, miken mentem keresztül egy egy ruhavásárlásnál,kudarcokkal teli önsajnálattól és önsanyargatásokkal teli diéták,fogyókúrák után......a tépelődés,vívódás hogy, hogy lehetek ennyire balfék,ennyire képtelen vagyok megállni azt hogy kevesebbet egyek......ennyire nem vagyok képes,hogy saját magamnak megálljt parancsoljak......hisz nem egy koncentrációs táborból szabadultam ki,aki hónapokig,évekig tartó éhezés után az ételt kincsnek tekinti.....én ételfüggő voltam és talán vagyok is egy picikét, mert nem mondtam le semmiről,tudtam hogy úgy nem menne!
Szóval tudom mi zajlik le egy fogyás után áhitozó ember lelkében..

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése