2013. május 27., hétfő

Hízás.......Fogyás...... no és a sex!!??

Na igen,erről ezidáig nem is igen "beszéltem" pedig 2010 óta nem egy nem két dologról írtam.........ez valahogy TABU téma, nem csak nálam úgy általánosságba véve nem beszéli ki az ember. Mint ahogy azt sem épp mekkorát alkotott a vécén. Mégis valahol fontosnak találom, ezt a sex témát, mert hát szervesen hozzákapcsolódik az ember életéhez. És valljuk be őszintén nem is annyira rossz elfoglaltság. Főleg akkor mikor mi magunk is harmóniában vagyunk a saját testünkkel! És mit értek ezalatt??? Máris írom......
Ha most mindenki e sorokat olvasva itt vagy ott magára ismer, az azért van mert NŐ! :)
Nem kevés olyan emberrel beszélgettem az elmúlt években(nyilván nőkkel),akik hiába is voltak szerelmesek (kölcsönösen egymásba) de beárnyékolta a 'légyottokat' a sok kétség...és feszélyezettség.....
Mert valaki legyen rajta akármennyi súlyfelesleg,akár csak 5 kiló vagy 55 kiló....nem szereti a hasát, fenekét, combját, mellét,nyakát.....stb. és nem is szereti ha ehhez hozzányúl a párja vagy simogatja, puszilgatja/puszilgatná....Saját magát ostorozza ezekkel a kérdésekkel,hogy  .... " Vajon biztosan tetszem így is a páromnak! És nem csak úgy mondja,hogy így is szeret és elfogad??!!!"
Mert pl. én, főleg tizenévesen gyakorta feltettem magamban ezt a kérdést, hogy nem vagyok egy sudár alkat és nem rendelkeztem normális vagy afeletti egóval.....és csak egy süket szöveg ez a.... " Nekem te vagy a legszebb drágám! elcsépelt "duma" !!!! Én ezt sosem tudtam bevenni :D  Mert mindig utána gondoltam, hogy lehet hogy nekem épp ő a legjobb,legtökéletesebb.......de ha az ember őszinte akar lenni,akkor bizony be kell látni,hogy van jobb képű,sármosabb  pasi is a világon....de lehet őt nem kapnánk meg! Mint ahogy nem minden pasinak jut egy playmate lány.
Az én gyakori kérdésem az volt páromhoz,hogy " szerinted nem túl nagy a fenekem??!" .....kezdetben mikor még lángoltak az érzelmek....válasz........" nem dehogyis nagy!!!!!"
Aztán kicsit később mikor már megszoktuk egymást........" Nem,pont jó méééég elfér a két markomba!"""
Aztán jó néhány év után, mikor már a "megvan" státuszon  túl vagytok és már felugrott az  az X kilónyi szerelem háj......már megkapod,hogy "nagy kofferbe jó pakolni!" és ha még tovább bírjátok és még inkább jönnek fel a kilók....és igazán őszinte ,de nem túl sértő választ vársz,akkor kapod meg........." háááát nem kicsi, de tornával biztos lemegy!!!"
Én ezt már anno végig zongoráztam.......egyet tudtam akkor is és most így utólag is   leszűrni,hogy felesleges volt megkérdezni.....hiszen mindegy milyen választ kaptam ,attól sem nagyobb nem lett az önbizalmam,és nem is igen hittem a "jó" válasznak sem.....és hát a fenekem sem lett kisebb! Mióta lefogytam senkitől soha nem kérdeztem meg(talán max Tesómtól 1x,mert ő korrekt módon megmondja) hogy mégis mekkora a hátsóm!
Visszatérve a "hálószobai titkokra".... akkor a legjobb ha az ember sem előtte, sem közben és utána sem tépi magát azon,hogy nem sexy és bláááá az egész teste......
Amik szerintem beárnyékolják........nyilván a teljesség igénye nélkül,csak ami úgy általánosságba véve szokott "gondot" okozni
- jajj csak ne lásson meg anyaszült meztelenül
-csak félhomályban vagy sötétben
- megy a válogatás a pózok között , (plusz súllyal nem is biztos hogy mindegyik megy)
- nem kedvelt testrészek érintésétől való viszolygás
..................................................................stb

Amúgy tényleg mindegy is, hogy mennyi az a plusz kiló mert ducin is lehet jó a sex, csak ahhoz hogy ne legyenek kérdéseink,félelmeink,aggályaink ahhoz el kell fogadni magunkat vagy tenni kell érte,hogy  ne legyenek önértékelési gondjaink ....és a másik,hogy a férfiak ha nem is ennyire mint mi nők, de ők is biztos,hogy felteszik maguknak ezeket a kérdéseket.....csak ők erről inkább nem beszélnek.
Természetesen valahol most,még ezután is tabuként kezelem a saját életem ezen részét :) De egyet biztosan meg tudok osztani veletek. Mégpedig, mikor túlsúlyos voltam 90-100 kiló körül és + még afelett már nagyon nem voltam harmóniában saját magammal! Mióta elkezdtem az életmódom átformálni és a fogyás útjára lépni, fokozatosan kerültem "jó viszonyba" önmagammal.És itt nem csak a tabu részére gondolok. Jobb felemelt fejjel járni mint a földet nézve jönni menni az emberek között! :)

2 megjegyzés:

  1. Na akkor legalább nem látom csak én így.......de erről nagyon kevesen beszélnek,ezért is gondoltam, kinyitom a "szám" :)

    VálaszTörlés