2014. április 9., szerda

Nem értem!!!???

Egyre több életmóddal/életmódváltással,sporttal-mozgással kapcsolatos facebook csoport /blog van már!
Van akiket azért követnek,mert már tettek le valamit az asztalra mondjuk 2 világbajnoki kupát.......vagy sokat
fogytak.....vagy mert rendszeresen mozognak,sportolnak képeket osztanak meg az őket "lájkolókkal" ezzel adva valamiféle inspirációt a még tétovázóknak! Bár azokat nem igen értem,akik csak fullos testű nőket-férfiakat posztolnak ki és közben azt sem tudni tényleg mozog e bármit is az oldal vezetője,mert egy képet rak ki magáról azt is évente 1x.
Én is kedvelek 1-2 ilyen oldalt,mert van mikor segíteni tud az embernek. Nem is olyan rég beneveztem egy átalakítós versenyre. A lényege,hogy 8 hét alatt nyilvános fotókkal+ blog bejegyzések kell megörökíteni,publikálni a fogyás -változás folyamatát. Persze segítenek a mozgásban és táplálkozásban. Nem titok,hogy Németh Dorottya(névrokonom) kétszeres fintess világbajnok hirdette meg ezt a 8 hetes programot. És most jön a NEM ÉRTEM!!!!???? rész.
Bő 1 hete 12.000 like-ja volt az oldalnak. Ha nem is mind a 12 ezer ember vágyik arra,hogy könnyebb legyen 5-10-20-30-.... kilóval vagy legyen  izmosabb,feszesebb...........de még is furcsálltam,hogy ennyi emberből mindösszesen 14-en jelentkeztünk erre a 8 hetes programra!
Vágyakozni,áhítozni szinte mindenki tud............észt osztani is,hogy mit is kéne csinálni.De mikor kapna segítséget egy hozzáértő embertől,akkor meg valahogy megtorpan a nagy tömeg!!!
Részemről azért volt csak hezitálás,mert már többször koppantam ezzel a "legtöbblájkotkapó" személy nyer című történettel. De végül úgy voltam vele,hogy ha meg sem próbálom akkor sosem derül ki nyerek vagy sem. És tessék koppantam .......most már vagy úgy negyedjére!
Csalódott nem vagyok. A nagyja részét már megcsináltam egyedül,saját önerőmből. Van az indulók között aki megérdemli a győzelmet :) De továbbra sem értem, hogy ekkora emberseregből csak 14-en jelentkeztünk. Vagy ennyi az elégedett ember....vagy továbbra is inkább az van a dolog hátterében,hogy nehéz a változásra rászánni magunkat?!

1 megjegyzés: