2011. augusztus 22., hétfő

Szeretném itt is elújságolni

hogy pár héten belül megjelenik egy könyv,címe Anyafogyi,amiben én is szerepet kaptam:)
Pár hónappal ezelőtt keresett fel Melinda hogy mit szólnék az ötlethez......nem sokat hezitáltam igent mondtam:) És hogy miért? Mert nem csak a Hoxán és itt a blogomon jut el más fogyni vágyó nőhöz az amit én "képviselek" hanem más emberekhez is.Főként olyan nőkhöz,akik épp átélték már vagy átélik majd az Anyaságot,ami szerintem a világ Legszebb Érzése! Ha visszagondolok arra mikor ott volt a pozitív teszt a kezembe,ezer meg egy gondolat futott végi az agyamon....és ez ment kb 2-3 napig :D És többek között az is megfordult a fejembe hogy,te szent ég! Most is akkora vagyok mint egy díjbirkozó,hát mekkora leszek majd a 9.hónap végére??Persze szerettem volna babát,de mindig úgy voltam vele hogy mivel ilyen nagydarab vagyok(100kg,csak akkor azt még nem tudtam) biztos nehezebben jön majd össze és addig lesz időm leadni.......nos nem így történt hála a jó égnek!!
Biztos kicsit megkönnyebbültem volna,ha valaki egy valami ehhez hasonló könyvet ad akkor a kezembe,mert nem lettem volna kibukva mikor védőnőhöz vagy a szülés orvosomhoz megyek,aki állandóan a súlyommal traktál.......
Az ember jobban tud azonosulni egy olyan emberrel, akivel kb egy magasak és egyforma súlyok van...stb. Ha láthattam volna hogy más is viszonylag könnyedén le tud fogyni úgy,hogy nem kell sanyargatnia magát,akkor nem görcsöltem volna úgy a védőnői látogatástól vagy a dokim mikor csóválta a fejét,látva hogy mennyit híztam 1 hónap alatt......
Egy kis könyv ajánló!

Dorottya, Viktória, Anita. Hogy mi a közös bennük azon kívül, hogy fiatal hölgyek?
Mindhárman egy kislány édesanyjai.
Mindhárman 100 kiló feletti súlyról kezdték a várandósságukat.
Mindhárman úgy döntöttek a szülés után, hogy lefogynak és csinos nőt faragnak magukból.
Mindhárman 40 kilogramm körüli zsírt olvasztottak le magukról: pusztán odafigyelve az étkezésükre, rendszeres mozgással kiegészítve.
Példájuk, kitartásuk Neked is erőt adhat a most még végeláthatatlannak tűnő feladatban: felesleges, zavaró és betegségekhez vezető hájréteged eltüntetésében.
A kötetben ezenkívül Nagy Amarilla gyógytornász és aerobikedző, a Wellness újság Wellnessguru versenyének győztese útmutatót nyújt a mozgások tekintetében, de étkezési tanácsokat is kaphatsz Zámbori Zita dietetikustól, Soltész Krisztina pszichológus pedig a hízás-fogyás lelki vonatkozásaiba avat be Téged. Emellett számos kiegészítő, színes érdekes témáról is olvashatsz még a diéták kapcsán a kiadványban.
A nagy súlyvesztő anyukák történetéből az is kiderülhet számodra, hogy nem szükséges lemondani végleg a finom falatokról sem a vágyott testsúlyod elérése és megtartása érdekében. Kisebb adagokban és néhány konyhatrükkel az édességektől sem kell megfosztanod magadat. A könyvben ehhez segítségként kalóriaszegény süteményrecepteket is találsz.

Az előredeléseket már le lehet adni a lavidam@gmail.com-ra, és amint kijön a nyomdából, azokat fel is adjuk egyből (kb. 2 hét).
A könyv ára 3000 Ft (plusz 1300 Ft postai utánvétel elsőbbségivel- 1 nap alatt bárhol ott van az országban. (Könyvesboltban nem lehet majd kapni, csak a neten megrendelni, szeptembertől lesz egy honlapja a könyvnek.)

3 megjegyzés: