2012. július 31., kedd

Fogyj ingyen!

Még pár hete láttam az esti híradóba egy srácot,aki ingyen fogyaszt le embereket. "Cserébe" csak  fel kell vállalni a nyilvánosságot,tehát, hogy megmutatja magát milyen volt fogyás előtt ,hogy halad és milyen  lesz x idő múlva!
A riportba csak a nevét mondták, úgy próbáltam megkeresni. A blogja, igen népszerű és látogatott.
Bele is olvasgattam az írásaiba! Nekem elsőre igen, trágár kocsis stílusba ír, igen ledegradálóan beszél a ducibb nőkről, vagy azon emberekről akik nem tesznek azért,hogy minnél tökéletesebbek legyenek. Pl. írt, a modell lányokról,képekkel alátámasztva,hogy  hányadékul néznek ki mert narancsbőrös a hátsójuk........és nem tesznek ez ellen semmit!
Az újdonsült anyukákat is keményen osztja! Amivel nincs is baj, mert lehet sokan ettől kapnak észbe,aki meg nem szereti az ilyen vulgáris írást,beszédet,az egyszerűen nem olvassa.
Sok igazság van a bejegyzéseiben(bár nem olvastam tőle csak kb 5-6 bejegyzést). És férfiként nem is várható el,hogy ömlengve írjon, és sem szeretem a Kozso féle csöpögést.
De úgy gondolom,hogy kicsit kevesebb trágárság még ennél is több olvasót vonzana.
A blogon lévő képek, magukért beszélnek,szóval ajánlom mindenkinek!


Már többször írtam,hogy én nem vagyok az a buzdítós fajta,ezért is írtam nektek erről a blogról,srácról. Mert majd 9.400 ember kedveli a ténykedését.
Persze nagyon szívesen írok,válaszolok mindenkinek(bár néha időbe telik). De én továbbra sem tudok minta étrendet biztosítani és mindenre kiterjedt edzés tervvel előrukkolni.Mert én másképp fogytam le és másképp is tartom a súlyom.

4 megjegyzés:

 1. De jó hogy írsz róla, én is hallottam erről, csak a nevét nem tudtam megjegyezeni a srácnak :)

  VálaszTörlés
 2. A híradóba, úgy volt kiírva,hogy Balogh Tamás,mint blogger. De úgy nagyon nem találtam semmit! Csak Benedek Bence néven. Ezt nem is nagyon értem,hogy egy e a két ember.......
  http://lifetilt.blog.hu/

  VálaszTörlés
 3. Egyetértek Veled teljesen, nem lenne rossz ez a módszer, de valahogy ellenszenves lett rögtön a pasi, bár a tv-ben jónak tűnt de a blogja........... hát ez engem kicsit sem motivál, bár a képek tényleg jók. Ügyesek a Lányok. Én kitartok a Te módszered mellett nekem eddig bevált. Köszi!!!! :D

  VálaszTörlés