2013. július 23., kedd

Hogy tedd túl magad a kudarcon és a bukáson!

Már írtam facebook csoportban arról, hogy kaptunk az irodában egy "túlélni a bukást"  írásos anyagot. Ezt nem csak az ügyfelek és magunk, hanem úgy globálisan bármire le lehet fordítani! És bizony van benne elég sok  igazság, amire  hajlamosak vagyunk nem is igen gondolni!

Az első amivel én szembesültem, szerintem érdekes!!!
NEM SZÉGYEN A KUDARC!!!!!
Mert ha igazán őszinték akarunk lenni magunkhoz, akkor bizony mindenkinek volt nem egy nem két sikertelen húzása,fogyása az életében ami egyenlő a kudarcal. Az irodavezetőnk, Edison-t hozta fel, mivel neki is 2000 sikertelen kísérlete volt, mire végre  feltalálta az izzót, ami működött is!
Egy dolgot kell a sorozatos kudarcok és bukások után szem előtt tartani! Hogy mit tudunk hasznosítani belőle! Ha ténylegesen mögé nézel a dolgoknak, hogy adott esetben miért nem tudtál az 5. leadott kilód után tovább menni és még azt a maradék 15-öt leadni.......akkor meg kell keresni a bukásod okát! Nem kell elkenődni, fel kell tudni állni!
Nagyon sok emberre jellemző az, hogy retteg a bukástól, kudarcoktól.....így inkább bele sem vág, halogatja a dolgokat! Szerintem sokkal nagyobb kudarc az, ha bele sem vágsz és meg sem tudod, mi lett volna.......ha......
Csak próbára kell tennünk magunkat, egy átfogó kivitelezhető tervel, lehet,hogy a holtpontunkat fogjuk számtalanszor feszegetni, de legalább annál klasszabb lesz a siker a végső végeredmény, amit célul tűztünk ki magunk elé!!!
És mivel meg kell küzdeni a céljainkért, biztos, hogy lesz nem kevés frusztráció amit túl kell élni, el kell tudni viselni. Az idő előrehaladtával meg kijjebb tudjuk tolni a holtpontjainkat.
Természetesen azt is figyelembe kell venni, ha egy adott diéta, fogyási módszer nem válik be(báááár én kimondottan az életmódváltásban hiszek),akkor időben fel kell ismerni és változtatni kell rajta!

A VÉGSŐ BUKÁS EGYEDÜL AKKOR KÖVETKEZIK BE, MIKOR VALAKI NEM PRÓBÁLKOZIK ÚJRA,INKÁBB BELETÖRŐDIK ABBA,AMIVEL ALAPJÁRATON NINCS MEGELÉGEDVE!


2 megjegyzés: