2011. szeptember 17., szombat

Nagyon nagyon hezitálok

mégpedig,azon hogy írjam e csak a blogot??!!!
Azt tudom hogy sosem törölném a Hoxás naplómat,túlságosan is a szívemhez nőtt,ezért is nehéz a döntés.Az biztos hogy a kedvenc naplóim továbbra is olvasnám.De az az igazság,hogy ha felmegyek sok idő elmegy ezzel......aztán sokszor akkor eszmélek rá hogy hoppá,még az én naplómba nem is írtam :S Pedig ha nem is minden nap van szó ömlésem,de sokszor lenne mit írnom :)
A Fókuszos lány,Csilla,bíztatott arra hogy bloggerkedjek inkább,mert nem rossz hobbi és....... szakma sem.Persze ha az ember jól csinálja.Remélem nem írok rosszul:) naaaa jóóóó,most a helyesírási hibákat ne soroljuk ide,mert az tudom hogy pocsék!!!! Sőt, sokszor annyira benne vagyok az írásba hogy el el ütök ezt azt:) De ezt nézzétek el nekem!:)
Idáig is azt írtam amit szerettem volna,nem fogtam vissza magam semmiben és ezután sem fogom.Egy időben nagyon csábított hogy gasztroblogot is csináljak,de lehet majd azt is kiprobálom egyszer!

No,de picit más téma,várom a jövő hét keddet,bár biztos megint totál izgalomba leszek!!Hiába rádió és nem lát senki....de szeretném ha értelmes mondantok hagynák el a szám:) Klubrádió FM 88.9(Budapestről) Női vonal 13:30-14:00 ig beszélgetek Jaksity Katával:)
Sőt más bejelentei valóm is van:) .........................................hastászünet... :)
Szóval,úgy néz ki hogy az október 18-ai Nők Lapja újságban,benne lesz Viki és Anna no meg én is:) Elvileg lesz fotózás is,de amint megtudok valamit úgy is írok!
A Hoxás írást egy picit szüneteltetem,de a blogt írom,úgy is nagyon sokáig, épp fordított volt az állás,a blgot alig alig írtam viszont a naplót szinte napi redszerességgel!
Mikor anno neki kezdtem megcsinálni a blogom.....nos, azt sem tudtam mit hogy kéne(ez ma sem nagyon változott) aki esetleg meg el tudja magyarázni hogy pl. a bejegyzéseim alá,hogy kerülhetne fel a Facebook(megosztás és a többi ilyen olyan megosztási oldal lehetőség ...szívesen fogadom a segítséget) :)
Szép estét Vasárnapot Nektek!

1 megjegyzés:

  1. Szia !Örülök hogy írsz a blogodra :)Majd írjál és szívesen segítek amit tudok .

    VálaszTörlés