2011. szeptember 21., szerda

Nos

még midig nem tudom mikor lesz Fókusz,vagyis holnap biztos lesz :D de hogy mikor leszek benne azt nem tudom! Nem írt még Csilla én meg nem írtam még ráá,azt mondta keresni fog!
Holnap remélem sikerül feltennem majd egy képet,de ahhoz még kell vennem elemet is:)))
Nagyon meghatódtam ma:)
Melinda elküldte az Anyafogyi könyvet......
Csengetett a postás,totális szívdobogás jött rám:) Mint egy bolond téptem fel a borítékot......és néztem,megillatoltam.......és az a friss könyv illat.....mmmmmm
És elkezdtem lapozgatni,beleolvastam,megnéztem a képeket.....és olyan jóóó érzés töltött el hogy elmondani,leírni nem lehet.Egyszer csak arra lettem figyelmes,hogy nem látom a betüket,mert potyognak a könnyeim :) Úgy éreztem ott akkor abban a pillanatban(és most is) hogy a fogyásomnak ez a könyv a megkoronázása!
Családom büszkék rám,Párom is,ami nagy szó,mert ő nem a szavak embere de most látszott rajta hogy büszke és nem semmi dolgot vittem véghez:)
Most annyi mindet tudnék írni de........még sem állnak össze a mondatok.Sok minden kavarog a fejembe és annyi mindet le szeretnék írni.......Ígérem meg is fogom osztani Veletek!Mert megérdemlitek,hisz Veletek együtt fogytam:)
Ölelés és szép estét Nektek!:)

2 megjegyzés: