2011. október 29., szombat

Tegnap volt nálunk a Life Network

egyik riportere,kis cuki kamerával.......pikk pakk kész voltunk,szegényre csak toltam volna a mondanivalóm:)
Kellett nekii vágókép,így szendvicset csináltam,mérlegre álltam :) ami persze délben már nem a reggeli mérést mutatta (65.9kg) hanem már 67.3 :D de akkor már megittam fél liter vizet legalább és bevertem 2 császárzsömlés szendvicset :) no meg a szőnyegen pattantam mérlegre :S
MInden reggel egy szál fülbevalóban szoktam mérlegre állni a járólapon és nem szőnyeges felületen. Ahhoz hogy én még este is fixen 65kg legyek,ahhoz reggel legalább 63.5kg kéne lennem :)))
Na mind1,majd valamikor jövő héten lesz fönt a life.hu oldalán.

No de mostanában,jár az agyam,mindenfélén......
Ugye már hosszú hoszzú évek óta,azt mondják az "okosok" hogy a 90 60 90 méret a legtökéletesebb,az igazi homokóra alkat...... és az a legszebb...stb.
Persze azt sosem teszik hozzá,hogy azért nem mindegy hogy az illető hölgy milyen magas. Én nem méreckedtem mostanába,de még pár hónapja nekem a mellbőségem 99cm a csípőm is kb ennyi volt a derekam meg talán 80cm körüli,szóval nem vagyok az a nádszál :D
Na de máris kilyukadok oda, hogy mit eszeltem ki :)
Neeeeeeeem a tökéletes 90 60 90 :) mert a mellbőségem jó lenne ha nem változna így nekem jó a 99cm és a csípőmnél is jó a 99cm:) viszont a derekamból,meg le kellene faragnom ,ahhoz hogy így ez az arány úgymond "jó legyen" legalább 10-11centit!Tehát hogy meglegyen a 99 69 99 ! Na szóval,ezt találtam ki,mivel a derekamon,leginkább.....hát kisnek nem nevezett párnák vannak,ezért a cardio mozgás lenne a legjobb,amivel csapolhatnék le magamról "csokihájat" :)
Remélem lassan kikörvonalazódik,hogy mit hol hogyan fogok dolgozni és akkor úgy tudom beiktatni újra a mozgást az életembe:) A cardio mozgás szinte mindennek az alapja,egy testépítőnek bemelegítés vagy levezetés(legalábbis amit az edzőterembe láttam a profiktól) vagy egy boxolónak az állóképességét is segíti......stb. Tehát most ezt lőttem be magamnak mint cél:) Ha majd egyszer meg úgy van hogy jön esetleg Dorku Tesója,akkor meg jó lenne a 62-63kg belőni előtte:) No de az még odébb van:)
Szép hétvégét Nektek!
Kép tegnap készült,a csizmám talpa még tiszta,ezért állok a szőnyegen :)

3 megjegyzés: