2013. július 8., hétfő

Mit tegyünk közszemlére.......hogyan........van valami határ?

Még a múlt héten láttam egy riportot ahol a "bikinis önfotózásról" esett szó! Hogy ciki vagy nem ciki, miként vélekednek róla a celeb lányok.....stb.
Be kell valljam, hogy mikor ez a tükörben való saját magunk fotózása nekem az elején igen furcsa volt.
Aztán elértem egy idő után(mikor már egyre inkább terjed) odáig,hogy  némelyik már inkább vicces(attól függően mit akar vele közvetíteni).
DE, én még midig jobban kedvelem azt, ha valakit vagy megkér az ember, ha viszont nincs ilyen még mindig jobb magunkra fordítani a telefont és úgy kattintgatni. Persze az más ,mikor  globálisan szeretnéd a rucid lekapni, vagy épp hogy mennyivel l
ett kisebb a hasad-feneked.....stb. Szóval az oké!Szerintem!
Ez az újítás, a "bikini önfotózás"  szerintem akkor ütős igazán, ha egy gyönyörű homokos tengerparton, óceánparton  fekszel és úgy örökíted meg a lábaid előtt heverő látványt, persze a saját magad látványával együtt.
Most hétvégén Siófokon  napozva, eszembe jutott ez a riport és gondoltam lekapom magam. Sajnos nem a Maldív  sziget hever a lábaim előtt, de egy biztos, amit a Való Világos Anett is említett, hogy talán ez az egyetlen olyan póz,ahol lapos a hasunk és előnyös oldalunkat láthatjuk.
Amikor visszanéztem az én képem,akkor az tűnt fel egyből,hogy mindent lehet rám mondani, csak azt nem ,hogy egy bögyös nőszemély vagyok. Még pár évvel ezelőtt kitakart volna mindent a mellem húsa :D

Szóval, ha az ember nem napi szinten nyomkodja fel facebookra a pikánsabbnál pikánsabb képeket......meg tükrös képeket, akkor oké! És persze a komment amit fűz hozzá az ember az is sokat számít.
Csak egy példát említek. A minap láttam,ahogy egyik ismerős like-olta a Sarka Kata képét(nem igen vagyok oda érte,de leginkább a férje miatt). Belenézegettem a temérdek sok feltöltött képei között  és ami kiverte a biztosítékot, hogy a natúr sült csirkemelles kajáját salátával ette, és kép szövegeként  ezt írta" ma bűnöztem kicsit, mert öntettel ettem a salátát"................ nem hiszem, legalábbis az én szemléletemben ,hogy ez bűn lenne egy olyan nőnél meg pláne aki vékony! És annak örül, hogy le anorexiásozzák. De mondhatnám azt is,hogy ez a dolgozom,szuper feleség, anya...vagyok imidzs sosem volt nyerő nálam,legalábbis a tálalás. De nem tartozom azok közé, akik mindig beszólogatnak és negatív szövegeket irkálok a képei alá.
Inkább mindig keresek egy pozitív dolgot, amit kiragadok . Nála épp az volt,hogy tett fel magáról csupasz smink nélküli képeket is. És ezt szoktam értékelni :)

Na de kicsit eltértem az eredeti témától !Most ez az önfotózás a trend, amit valaki vagy direkt követ vagy valóban nincs kit megkérnie,hogy kapja már lencsevégre. A híres világsztárok is ezt a divatot diktálják. Van már a "Melyik celeb a legbénább önfotós!" !
http://velvet.hu/celeb/2013/06/14/melyik_celeb_a_legbenabb_onfotos/#
Szerintem fő,hogy ésszel fotózzunk !

Ez az inkább neeeeeee tedd kategória











Ha épp ebben a napozó ágyban pihensz és ez a
látvány tárul eléd.....akkor bátran fotózz! :)

4 megjegyzés:

  1. díjat kaptál tőlem:) (amúgy nagyon motivál a blogod, imádom! és miattad kezdtem el az életmódváltást.. :) )

    VálaszTörlés
  2. Nagyon aranyos vagy:) Köszönöm szépen :) Iszonyat örülök, annak, hogy én miattam kezdted el az életmódváltást és ezért érdemes írnom a blogot :)

    VálaszTörlés
  3. Szia Dorottya,én ma találtam rá a blogodra ,kár,hogy nem előbb,mert akkor előbb kaptam volna kedvet ,,életmódot váltani,, :) Sok-sok kudarc és jojo-effektus után úgy döntöttem,hogy újra belevágok (nagyon sokról 103 kg-163 cm indulok :( ) Ahogy olvasom a soraidat ,mintha az én gondolataimat írtad volna le :D
    Azt hiszem nagyon sokat foglak még olvasgatni,főleg azért,hogy erőt merítsek.És gratulálok ahhoz amit elértél,tényleg le a kalappal.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szépen köszönöm:) Sok erőt kitartás kívánok Neked :)

      Törlés