2011. szeptember 24., szombat

:))))))))

Szívem szerint, most csak vigyorgó kis jeleket nyomatnék folyamatosan :D
Egész nap,kellemes gyomorgörcsben voltam,már ha az kellemes :D
Dorka tegnap este is, ma meg 2x is látta az előzetest a műsorból,és minden alkalommal önkívületi állapotba került :) hogy " Anyaaaaaaa,ott vagy a tv-be!!!íííííííííí"
Unokatesóm felesége is hívott,hogy "Te,Dóri jól láttam hogy benne leszel a Fókuszba?" :) miközbe unokatesóm meg kiabál a háttérből hogy mi van te híresség :D és pont jó ember szól be, mert unokatesóm,meg a Nemzeti Vágta fogathatjó versenyét nyerte meg a sógorával!!!...szóval....no komment :)

Jaaa,mivel totál feszkós(feszült) voltam,már este 6 után,így elkezdtem rámolni,pakolni kis ruha hajtogatás.......mondtam hogy majd egyedül visszanézem! Nem tudtam mi fog bekerülni a riportba......eért voltam így taccson:) De nem úgy hogy jajveszékeltem,csak úgy röhögtemmint egy idióta :D
Na,azt is azért még hozzá kell tennem hogy Családom kifiléz.Mert amióta voltama Fél kettőbe,rádióba......most Fókusz Plusza....azóta csak celebnek,cölöbnek művésznőnek hívnak......megkérdezik van e a noteszommba még üres hely egy kis beszélgetésre......szóval aranyosan szívják a vérem!!!:)
Ha valaki azt mondja nekem 3 évvel ezelőtt,hogy valamikor 1x majd leszek a tévében,és arról készítenek egy riportot velem hogy hogy, s miként fogytam le 42kilót.............??!! Na akkor tuti az illető képébe röhögök:)
Tényleg azok táborába tartoztam akik elkeseredésükben, már már örökre elfogadták a sorsukat,hogy "igen nagy testeben fogom leélni az életem!"
Az egy dolog hogy kiprobáltam,az elmúlt tizen x év során,alsó hangon vagy 10-15 féle fogyás módszert..........votl ami működött ideig óráig,volt amitől csak híztam.És most ha az a pénz itt lenne a markomba amit elvertem fölösleges vackokra...........nos nem volna rossz:)
Tényleg keresem a szavakat,mit is érzek most! Azt hittem hogy az Anyafogyi könyv volt a csúcspont,de ezt még tovább fokozta a mai riport!
Még mindig nem látom .........sőt biztosra veszem,soha nem is fogommagam tökéletesnek látni! Van még mit és min változtatnom bőven!De.......! Ha egykori önmagamra emlékszem vissza,és most itt nem feltétlenül a kilóimra vagy az arcképemre gondolok,sokat változtam.Annak örülök hogy megmaradtam én, mint vidám Dóri:) de elhagytam azt a Dórit aki, otthon ha maga mögött becsukta az ajtót és megszűnt vidám lenni,magába fordult és az ételekhez menekült,mert csak az volt vígasztaló számára........
Akkoriban is boldog voltam,de sokkal sokkal többször voltak hangulatingadozásaim.Egy olyan más világba tudtam varázsolni magam hogy hihetetlen..............tényleg nem tudom leírni,csak egy példával tudom megértetni Veletek!
Éltem az életem úgy ahogy mindenki,iskola,később munka.......közbe a kilók jöttek,sunyi módon......és évente pár alkalommal, mikor fényképen vagy egy kirakatüvegből viszont láttam magam,szembsültem a valósággal.......de még akkor is tipikusan tagadásba mentem át,hogy "ááááhhhh ez nem is én vagyok!" Az ember ha nem látja magát kivülről,hajlamos arra hogy egy legyintéssel elintézze azt ami alapjáraton, az egészségét is már veszélyezteti!
Ne csak azért fogyjon egy ember,hogy jól nézzen ki! Hanem azért mert egészséges is legyen! Ez akkor esett le igazán,mikor Dorka megszületett.Amíg csak tehetem mellette szeretnék lenni,minden egyes "kis" és nagy fontos dolognál ami az Életében történik:) és ezt csak úgy tehetem meg ,ha egészséges vagyok! Pénzért annyi de annyi mindent meg lehet venni, de az egészséget..... nem!
Ahhoz hogy én is még inkább formába legyek,mozognom kellene többet mondjuk mint a sétálás!
A képernyőn viszontláva magam........pfff,én látok magamon még 5kilót de még másik 5 kiló fölösleget is :D......de nem szeretnék.....tényleg nem szertnék,60 kiló alá menni,sőt a 62-63kiló minimummal kiegyeznék! Sokat tépelődtem,mikor már majdnem elértem a 65kilót,hogy belövöm az 59kilót! De aztán végig futott az agyamon hogy,inkább azt szeretném vissza hallani hogy "uhh Dóri jól nézel ki,szépen lefogytál!" ...minthogy ....."uhhh Dóri,baj van,nagyon sápadt vagy biztos jól vagy nem vagy beteg!?
nehéz ,ngyon nehéz megtalálni a helyes egyensúlyt,mert sokszor én is rágom magam,hogy még kéne fogyni! De azzal saját magam csapnám be,mert sosem szerettem és nem is szeretnék sovány lenni!Ha így történne azzal a régi dagi énemnek okoznék nagy nagy csalódást :D:D:D:D
Köszönöm hogy itt vagytok és olvstok :)

Srácnak olyan hangja van hogy magával ragadott:))))
Ma így búcsúznék tőletek:))))azt hiszem hogy a dal passzol a mai napomhoz is :)))

3 megjegyzés:

  1. Szia Dorottya, bocs, hogy így ismeretlenül írok, de láttam a riportot, és tetszett :) Én még az elején járok a történetemnek (ami a kilókat tekintve nagyon hasonló a tiédhez), de remélem 1 éven belül ott fogok kilyukadni, ahol te. A fogyókúrákban nem hiszek, viszont az életmódváltáshoz meg mindig csak gyűjtögettem az erőt...aztán másfél hete egy magánéleti válság legmélyén úgy összeugrott a gyomrom, hogy 2 napig alig ettem. Hát ha már így alakult, gondoltam hajrá, vágjunk bele. Este 6 után nulla kaja, és egész nap is igyekeztem nem összevissza zabálni (és kellő mennyiségű folyadékot bevinni). De semmi kalóriaszámolgatás. Az eredmény -2,5 kiló.
    Naés erre tegnap látom, hogy másnál működik hosszú távon is a "módszer"! Szóval köszönöm, hogy perspektívát nyújtottál, így még bizakodóbb vagyok :)
    Egyébként pedig gratulálok, nagyon jól nézel ki - a hízlaló tv-n keresztül is :)

    VálaszTörlés
  2. Szia!
    Most láttam ,nagyon csúcs voltál :)puszi Erika

    VálaszTörlés
  3. Szia/sztok!
    Bizony működik a módszer,lehet nem mindenkinél.......mert ugye mindekinek egy és ugyanaz a módszer nem biztos hogy beválik,de lehet így is!:)
    "Mindennapoknak" nem írom hogy hajrá,mert tudom nem kevés kilót adot le:)))
    De Neked Balwin,további sok sikert:)
    És köszönöm szépen bókokat:) Puszi Nektek

    VálaszTörlés