2011. szeptember 14., szerda

Már délután

leültem a gép elé,és neki akartam fogni az írsának! De annyira friss volt még az élmény hogy ezer felé pörgött az agyam és nem is bírtam volna írni 2 értelmes mondatot.Kb így nézett volna ki.......hogy " uhhh és képzeljétek és ez is volt és akkor meg oda is kellett menni......és akkor meg zörögtek és izé hozé....... :D
Most ha mondhatom a felénél, fele annyira sem izgultam,mint a Fél kettő műsorban vagy előtte! Amolyan kellemes izgalom volt rajtam!:) Már reggel korán felkeltem hajat mostam.....Dorkát elvittem oviba,és tepertem haza hogy 9-re elkészüljek magammal! Mert gondoltam hogy csabzott fejjel, még se jelenjek már meg! Újfenn gondba voltam a ruhával,a farmer biztos volt, de a felső nem igazán,egy piros kockás inget vettem fel, de aztán egy pót fehér csinosabbnak mondható felsőt is vittem magammal.Tesómat útközben megkérdeztem hogy melyik lenne jobb,ő a fehér mellett voksolt.
Pontban 9:45-re meg is érkeztünk,ami nagy szó mert Tesóm általába mindenhonnan elkésik :) na jóóóó, nem mindenhonnan!
Csilla(riporter) nagyon kedves csajszi volt,közvetlen nem volt semmi kimértség meg távolságtartás! Beszélgettünk főleg a fogyásról meg persze arról, mit hogy fogunk csinálni.
Bent a Godotba forgattunk, volt egy édespofa kamerás pasi,és aki tudjátok azt a szőrös borzas mikrofont tartja:) És aztán elkezdődött a kérdez felelek!:))) Kicsit furcsa volt hogy néhány alkalommal meg kellett állni,mert pont akkor jött az üdítő szállító bepakolni az árút....stb.kávéfőzés,a capuccinohoz a tej habosítása is kissé hangos volt.......így én vígan mondtam a magamét,és néha hirtelen le sem esett hogy ,hoppá ácsi van!
A blogom is felkerült,legalábbis remélem marad:)Rólatok akik olvastok:) sem feledkeztem meg:) remélem Ti is benne maradtok.Annyi mindenről beszéltünk nagyon kiváncsi vagyok mi fog végül belekerülni a riportba:)
Voltak bizonyos,vágóképek,aminél mi beszélgettünk de nem lett rögzítve a hang,csak a vágásokhoz,kép ugrásokhoz kellettek.Ilyen volt hogy Tesóm bejön a Godotba,Tesóm beinteget nekem a Godotba.....én bejövök innen onnan elölről,hátulról........közbe ne nézz a kamerába....szóval jóóó volt és érdekes nagyon!A stand up-ról is szó esett,akkor már felálltunk és ott beszélgettük ahol amúgy lenni szokott Férőrülteken a színpad........ na nem nagy valami de még is, kis dobogó:)
Tesóm nem csak elkísért,de tőle is kérdezett Csilla ezt azt.(Még a telefon beszélgetéseinknél Csilla érdeklődött,hogy lenne e kedve valamelyik családtagnak nyilatkozni? Megkérdeztem és Ő igent mondott:) ) Lehet benne lesz lehet nem,Tesóm azt mondta szerinte Párom miatt híztam meg :D:D Én rákontráztam hogy az a bizoynos "szerelemhájat " kaptam magamra :D Mikor tudjátok, biztos Ti is! Benne vagy egy kapcsolatban,biztosnak érzed" Jól van,már meg van ez a pasi!" akkor minek már annyira figyleni mit és mennyit eszünk.......na ez a szerelemháj! :D
Persze azt azért el kell hogy mondajm,nem tartott Párom soha pisztolyt a fejemhez hogy "naaaaa gyerünk Dóri!!!, egyél egy big mac-at este 10-kor!!" Szóval mindent magamnak köszöhetek!A rosszat is no és persze a jót is:)))
Külső helyszínen is forgattunk.Na az szép volt,jönnöm mennem kellett,jobbról balra,előre hátra....persze nem nézni a kamerába,mert csináljak úgy hogy mintha csak sétálnék! Már röhögtem,mert így is mindenki minket nézett Godotba is, kint az utcán is:)Mondtam is, hogy azt hiszik hogy kilóméter hiányom van :) Gondolom úgy voltak vele az emberek, hogy ki lehet ez a csaj,mert nem ismerős,de akkor meg minek forgatnak vele!!!??? Godotba a pultos lány,ari volt mert ő betudott azonosítani minket(Tesóm szokott velem tartani ha megyek Fiatal Féőrültekre):)
No de,visszatérve a kinti forgatásra! Volt egy komoly jelenet:)
A kamerás pasi(röstellem de elfelejtettem a nevét :( ) körbe körbe köröztött,úgy hogy én voltam a középpontban.......már a sokaid körét tette meg,aggódtam is érte el ne szédüljön,és el ne essen.Erre míg ezen filóztam,egyszer csak látom hogy pont szinte majdnem nekem jön egy helyes srác...közbe a kamera meg köröz körülöttem,de a srác nem is ment volna arrébb,pedig messziről lehett láti mi van előtte! Szóval a srác ott előttem ment el,mélyen a szemembe nézett(acélkék szemei voltak )és kaján alig észrevehető vigyor volt az arcán:)))Én persze óhatatlanul elmosolyodtam a szituáción:) Pont végzett a körrel a kamerás is és elkezdett nevetni..."hogy láttad hogy megnézett a pasas?""" mire mondtam igen láttam! Kérdeztem is hogy fizetett statiszta volt???! Na a kamerás nagy figura volt mert díjazta a beszólásaim:) Mondta is hogy még rendesen utánam is fordult a srác :D na én ezt már nem láttam :)De felvette...........hmmm kíváncsi leszek, benne lesz e a riportba :D
Száz szónak is egy a vége!Nagyszerű élmény volt:) Pláne úgy hogy még meg is lettem,no meg Tesóm is dícsérve, hogy meg vagyunk áldva beszélőkével. Tudott volna Csilla mesélni milyen emberek,meg hírességek hebegnek hápognak...Remélem nekem sem vágják be azokat amin épp kifogytam a szuszból :D
Hűűű,nos most hirtelen ennyi!:)
Még csak annyi,lehet hogy jövő héten kerül adásba,nem tudom melyik nap,majd szól Csilla és leadom nektek az infot:) Szép estét,napot Nektek:))

4 megjegyzés:

  1. Kedves Dorottya!

    Sajnos én lemaradtam a rtl-es ripotról, és nagyon érdekelne. Hol lehet megnézni?

    Szia Szilvi

    VálaszTörlés
  2. Szia Szilvi!
    Itt van a link,másold be,amúgy az rtl honlapján fent van a Fél kettő műsorai között,2011.08.09 adás!
    http://www.rtlklub.hu/most/23993_fel_ketto_ujabb_atveres_-_a_reklamnezos_ingyen_utazasrol_kid

    De csak úgy tudod végig nézni ha regisztrálsz az rtl honlapján,kezd el nénzi és aztán beadja azt a lehetőséget hogy regisztrálj! Kb úgy a 15 perc után jövök:)
    Remélem sikerül:) Szép napot !
    Dóri

    VálaszTörlés
  3. Kedves Dorottya!
    Köszönöm, sikerült végül megnézni a riportot. Nagyon jó volt, csak több idő kellett volna, hogy bővebben elmondhasd a dolgokat. Többet kellene foglakozni szerintem a televiziónak ezekkel a dolgokkal, mert Magyarországon nagyon sok elhízott ember van. De végül is ez már egy pozítív dolog, hogy foglalkoznak a témával és nem csak a ,,sztárok,, fogyásával, hanem civil emberek storijával is.

    Szia Szilvi

    VálaszTörlés
  4. Szia Kedves Dorottya!

    Ha megtennéd, hogy leírod egy napod az étkezésedet tekintve, nagyon hálás lennék... én most indulok még csak 115kg-ról...de most az egyszer kitartó leszek és véghez fogom vinni hiszen, nekem is van egy 4 éves Málna nevű kislányom aki miatt élnem kell...
    az email címem eruska82@gmail.com

    Előre is köszönöm a segítséged, üdvözlettel:

    Nagy Erika

    VálaszTörlés