2012. október 2., kedd

Nos.........

Már néhány hete motoszkál ez a dolog a fejembe…..bár sajnos mostanság elég sok minden motoszkál:D….amire igyekszem a lehető legjobb megoldást találni.


De gondoltam kezdem azzal,ami azért nem annyira nehéz és megterhelő, no meg „életmód váltásommal” szorosan összefüggésben van!

Eddig ment a rinyálásom,hogy mozogni kéne…….stb. stb. és tudtam és most is tudom,hogy tennem kell érte,és nem csak kéne,meg jó lenne……tudjátok ez a sok hülye ha,he hu,ha!!!

Nem gondoltam arra,hogy most aztán ami a csövön kifér annyit mozgok,sportolok…..a mozgást is úgy fogom csapatni,mint a fogyásom! Szépen ésszel nem kinyírva magam! Nem fogok megszabni semmit előre,hogy most ezen a napon ezt és azt csinálom, mert ahogy a kötött étrend és diéta sem (volt) az erősségem, úgy a meghatározott mozgás sem! Amikor le tudok meccsezni magammal egy kb. ilyen jellegű párbeszédet ( tudjátok nekem ez a mániám :D ) –„na most aztán húzzál le a szőnyegre és nyomjad azokat a hasizom gyakorlatokat!!!!, ne sírjon a szád,hogy jajjj most nincs kedvem!”

Hogy ebből az egészből mit is akarok kihozni??!!! Csak azt,hogy valamerre elinduljak, és jó 1 év múlva megnézzem azt,hogy NEM rendszeres mozgással mennyit tudok csiszolni a formámon! Nem akarok továbbra sem muszklikat meg dudorodó combokat….annyit akarok elérni,hogy ne a narancsbőr dudorodjon a combomon és laposabb bendőm legyen. :)

Ezért én ezt nem rendszeres mozgásnak nevezném,inkább mozgolódásnak! De mégis többet akarok tenni magamért!

A kajak túra alkalmával bebizonyítottam magamnak,hogy nem vagyok egy puhány kis pöcs! Ha már lefogytam 42kilót akkor nem elégedhetek meg a leadott kilók eredményével.
Nem másért, magamért akarok „jobb bőr „ lenni :D a szó legszorosabb értelmébe :D
Amivel nagyon nem vagyok kibékülve az a combom(de ezzel nagyon nem!!!főleg a hátsó combom az ami tré ,fenekem és hasam…..a felső testem, különösebben nem zavar,bár tudom,hogy lenne ott is mit csinálni!
A ruha klasszul összetartja az embert,de bikiniben már vannak kritikus problémás dolgok,területek!

Ez a kép most (09.29.) készült…….1 év múlva rajabb formában rakok fel képet:)



2 megjegyzés: