2012. november 13., kedd

Természetesség....

...vagy smink?
Ma szembetaláltam magam, smink előtt- után fotókkal a világhálón! Hétköznapi nők voltak, nem amolyan celeb hölgyek :)
Voltak elég brutális változások! Míg nézegettem a képeket,az jutott eszembe,hogy mennyi nő lehetne ilyen bomba csaj, függetlenül attól,hogy ducik vagy sem!
Mert milyen klassz eltüntetni egy  karikás szemet, a szarkalábakat....csalni picit az orrunknál az árnyékolással hogy optikailag kisebbnek hasson és még megannyi előnye van.Persze akkor ha jó és bőrbarát termékeket használunk!
Sosem voltam az a sminkelős fajta csaj,valahogy mindig megrekedtem a szempillaspirálnál, de azt is akkor használtam ha valami komolyabb helyre mentem.

(azért nem semmi a különbség a hölgynél)
Most annyi a változás, hogy szinte mindig van rajtam szempillaspirál(fekete) és pirosító(bár ezt csak akkor használom, ha tovább megyek az óvodánál vagy Apunál.....és azért bevásárláshoz sem teszek fel  :D
Nem olyan rég,talán mikor volt a Glamour napok, a DM-be épp pirosítót néztem és az ott lévő sminkes lánytól kértem tanácsot a krémállagú pirosítóról......aztán addig beszéltünk,míg a sminkes székbe kötöttem ki :) Akkor azt mondta,hogy nem fontos alapozót használnom, de a pici karikákra jót fog tenni a korrektor.A szemöldökömet is megerősítette.
Véleményem szerint,az arcot valami eszméletlen módon tudja befolyásolni a szemöldök íve,színe,formája.
Nekem nagyon halvány volt a szemöldököm,évekig  havi 1x jártam kozmetikushoz festetni, de az maximum 1 hétig ha tart. Aztán hosszú évekig nem is foglalkoztatott a dolog. Majd rákaptam a szemöldökceruzára,de ha épp végig húztam a kezem az arcomon, vagy pacsálni mentem....azon aggódtam elmosódott e vagy sem. Ezért tavaly szülinapomra szemöldöktetoválást kértem. Szerintem nagyon természetes lett, nem túl feltűnő,annyit azért változtatnék rajta,hogy vastagabb legyen(de majd talán jövőre).
Az erős sminket nem preferálom, bár egy füstös szem elég dögös tud lenni de nem tudnék elkészíteni egy komolyabb viseletet.
Ahogy sok mindenben és mindennel vagyok úgy, így a smink viselésben is az arany középutat képviselem :)
Ti a hétköznapokban használtok sminket???

2 megjegyzés:

  1. Nem nagyon hasznalok sminket, mert a boltba nem sminkelem ki magam. Viszont, ha mar bemegyek a varosba es csinosabban felöltözök, akkor kifestem magam. Nalam ez puder, szemhejarnyaló, kontur, spiral, szajfeny.

    VálaszTörlés
  2. Akkor Te is az aranyközéputat képviseled :)

    VálaszTörlés