2013. január 24., csütörtök

Evés........kevés

A mai nap szinte éreztem,hogy keveset fogok tudni enni,mivel délben kezdődött a spinning.
Ezért is igyekeztem a reggeli kiadósra kanyarítani :)
A tegnapelőtti Hot Iron-tól van némi izomlázam,de koránt sem olyan mint a GiryaFit-től! Azért őszinte leszek, mert tartottam attól,hogy közepes izomlázzal a combomban,hogy fogok majd tekerni.......de végül gond nélkül ment .
Kezdésnek 10 percet futottam 7.5 fokozatról egészen 8.2 fokozatig(14 a max) majd kis pihi és már mentünk is a spinning terembe, kellemesen beállítottam a bringát(de legközelebb kicsit hátrébb állítom az ülést). Mindeközben mosolyogva hallgattam ahogy az edző lány arról beszél a barátnőjének,hogy milyen nagy és finom csoki tortát kapott és jól be is lakmározott belőle (öröm hallani,hogy egy edző,egy csinos lány nem vonja meg magától a finom falatokat).
Aztán szépen elkezdődött az óra.Múlthéten is voltam Vallus Anettnél, már akkor is szimpatikusnak találtam,bár túl sok mindent nem hallottam abból amit mondott és az oszloptól nem is igen láttam.
A mostani óráján a zene összeállítása klasszisokkal jobb volt, és látni őt ahogy a zenével és ütemmel együtt teker fülig érő szájjal................elkerülhetetlenül rám is átragasztotta ezt az érzést !
Ami nagyon tetszett a mondandójában (mivel tekerés közben nem csak a jumpokat mondja és ,hogy mennyi ideig tart,hanem buzdít,dicsér csakúgy mint Tar Csabi).
Még viszonylag az elején jártunk és a azt mondta,...."Aki elfáradt nyugodtan pihenjen, mert a spinningben semmi sem kötelező!!""
Voltak olyan perceim,mikor nem is tűnt fel,hogy egy órán vagyok........csak azt éreztem,hogy ez milyen klassz!!!   Az óra vége felé mikor már egyre lassabban tekertünk, ott is elfogott egy kellemes érzés,hogy ez milyen jól esett!

A rongyos kiflit a Tejivóba lőttem,azt edzés után eszegettem meg majd otthon egy activiát.....majd később még Tesóm fincsi rizottóját kóstoltam meg(jóval idő után,de az csak pár falatka volt)! 

2 megjegyzés:

  1. Tar Csabihoz énis jártam, de nem bírtam h nem lehet érteni amit mond:) de az biztos, h ő tényleg élvezi amit csinál, édes kis bolond.

    VálaszTörlés
  2. Igen nála sem lehet mindent érteni, hiába a mikrofon :S Azt viszont látni Csaibinál is és Anettnél is,hogy vigyorognak veszettül :)

    VálaszTörlés