2013. január 25., péntek

Dupla "bűnbeesés"

Tegnap a Tejivóba vettem fekete szedres joghurtot, ma reggel annak estem neki.Nagyon finom volt,legközelebb áfonyásat próbálom ki. Ma az utam az interspar felé vitt, így felidéztem a régi pesterzsébeti élményeim(amikor ott laktam az interspar tőszomszédságába,akkor elég sűrűn vettem az egyik kedvenc sütim, a puncsos mignont és hát a sajtos stangli is favorit volt,ezért sok fogyott abból is).
Örömömbe mindjárt 2 finomságot is csomagoltattam,mert 9 óra előtt a Morning Showba beszélgettem Balázzsal és Janival majd játszottam egy hármasugrást és nyertem :)
Hazaérve készítettem egy nagyon finom főtt-füstölt tarjás szendvicset...... a nap további részében főzni már nem maradt időm :S ezt érzem is ,hiányzik az mikor nem eszem főtt ételt.
Holnap is úton leszek.....de azért igyekszem kattogtatni ,mert 1 hétig gondoltam,hogy felteszem a fotókat az evészetemről,és a hétvégén sokan sokat esznek meg tartalmasabb ételeket......de nálam ez szinte mindig változó.




2 megjegyzés:

  1. miért nincsenek rendesen beragozva a szavaid? tejivóba', morning showba'...

    VálaszTörlés
  2. Lehet azért,mert mindig sietve írok, és nem is vagyok túl jó nyelvtanból :S De ha kimondom ezt,hogy tejivóba...akkor sem szoktam mindig ejteni a n- betűt. Ez lehet egy olyan rossz beidegződés mint a Nevek előtti névelő pl." a Veráéknál voltam" tudom,hogy nem kell elé az a...de kiejtem,mert így rögzült belém, mint sok vidékinél rendszeresen hallom a jösztök szót..... Azért néha eltalálom a ragozást :D De majd ezután még jobban figyelek:)

    VálaszTörlés