2013. szeptember 25., szerda

Elmondod vagy magadban tartod????

Nagyon érdekelne a TI véleményetek arról, hogy nagy lendülettel elkezdesz egy diétát,fogyókúrát vagy akár komplett életmódváltást.....előre meghatározott tervel vagy anélkül.....és nagy lendületben vagy ...s boldogan újságolod el a környezetednek(párodnak, szüleidnek, barátaidnak...vagy csak épp a kozmetikusodnak)....aztán több "beszólást-leszólást" kapsz mint biztatást. Tudjátok miről beszélek....."áhh,  nem fog menni......úgyis vissza hízod..... és társai mondatok!   Szóval jobb elmondani, mert kapsz ettől attól némi biztatást és már csak azért is megmutatod a téged lehurrogóknak......   vagy inkább csendben magadba elrendezed a dolgokat és a kilók csökkenésével automatikusan kapod a pozitív észrevételeket( mennyit fogytál, de jól nézel ki.....mit csinálsz, hogy ennyit fogytál) és akkor biztos vagy abban, hogy tényleg azért mondják,mert látható az eredmény és nem feltétlenül azért mert tudják, hogy mibe vágtad a fejszéd!
Szóval érdekelne, kinek mi jött be......elmondod vagy magadban tartod?

8 megjegyzés:

  1. Én eddig mindig elmondtam páromnak és mindig abba is hagytam a diétát. Most viszont csak elkezdtem, nem mondtam hogy "igen én elkezdtem", és így csinálom is. :)

    VálaszTörlés
  2. :) Na látod,pont ezért kérdeztem, mert ebből elég sok mindent le lehet szűrni.....akár százalékos arányt is ki lehet számolni abból ,hogy ha elmondod ismerősnek, családnak....akkor mennyire sikeres és akkor mennyire sikeres a fogyás ha csak magad vagy :)

    VálaszTörlés
  3. Igazából a legjobb barátnőim tudják, de csak azért, mert ők is velem együtt fogyóznak, edzenek. :) A családba így nem jelentettem ki ezt a dolgot, de látják, hogy kevesebbet eszek, mást eszek, sokat sportolok . Amúgy én ezt nem fogyókúrának, hanem életmódváltásnak nevezem :). Jobban is hangzik, meg szerintem a fogyókúra szó végén elég zavara a kúra szó, mivel ezekről általában rövid időszakos dolgok jutnak eszembe, nekem pedig így kell élnem. Sok sport, odafigyelés, mert könnyen felszaladnak a kilók. Okt 2.án fogok méredzkedni , remélem fogytam , illetve fogyok valamit addigra.:) Az biztos, hogy a sok sporttól jobban érzem magam a bőrömben, már megérte!

    VálaszTörlés
  4. No,akkor legalább ösztönzitek egymást :) Ez tök jó!
    A kúra és diéta szót én sem kedvelem. Az életmódváltás az ami egy életen át kivitelezhető.......persze ennek ellenére ügyelni kell és aki hízásra hajlamos és szereti a hasát......akkor pedig hatványozottan kell figyelni .
    Biztos kevesebbet fog mutatni a mérleg! :)

    VálaszTörlés
  5. Eddig mondtam,buktam.
    Most,hogy igazán csinálom,csak csinálom..nem hirdetem,nem kapkodom,nyugodtan letolom. Isten engem ugy segítsen :)

    VálaszTörlés
  6. Netty :) Úgy legyen ....én Áment mondok rá :)

    VálaszTörlés
  7. Dórim..én sem monndtam senkinek hogy most éppen fogyózok,meg edzek,tornázok..egyedül a párom,barátnőm tudta(barátnőm is fogyózik..egyszerre kezdtünk bele;-)....eddig engem is mindig lehurrogtak..ezért inkább most befogtam a bagólesőm:-D:-D....jó érzés hogy mostmeg mondják ismerősök hogy de csini vagy,mennyit fogytál;-)!!....akik régen pl lehurrogtak:-P

    VálaszTörlés
  8. Barbi én egy percig sem kételkedtem vona abban, hogy csinire lefogysz.....Neked ez mindig is ment :) És már a "munkás" időkben is emlékszem,hogy fincsibbnél fincsibb ételeket,sütiket ettél,főztél-sütöttél.......
    És gondolom,hogy a lehurrogóktól kapott bókok hatványozottabban jól esnek :)

    VálaszTörlés