2010. május 29., szombat

Megjöttem :)

Míg el nem felejtem kezdem a tegnappal.
Reggelire ugye ettem egy mákos patkót,nagyon jól esett mert már kívántam valami péksütit :9 aztán megcsináltam az ebédet ami pritamin paprikás pulyka lett tésztával.............akor még abból egy tányérral és desszertként pedig egy rudit nyomtam be :)Meg még este egy mályva teát és slussz.
Így a mai reggel 73.3kg voltam ismét............ma nagyon kellene figylenem ahhoz hogy holnap lemenjen 72.9-re.De már azzal is megelégszem ha tartom ezt a 73.3-at mert akkor majd jövőhéten meglesz az a flancos 72-es kezdet :)))
Ma eddig nem tú sok mindent ettem mert egy L-casei-s actimelt ittam.........bár rohadtúl sokaltam érte a pénzt míg így is hogy le volt árazva,de ettől is valami javulást várok hátha,no meg asszem valami ilyesmit kéne majd innom ,ennem a hydro colon kezelés után hogy a blflórám visszaálljon.
húúú már nem tudom hogy hol de tegnap hallottam megint valamit arról hogy a bélfalon a sok éves lerakódás mennyire megnehezíti az emésztést mert nem tudnak felszívódni úgy a tápanyagok............valami ilyesmi volt a lényeg.Tényleg nagyon bízom ebben a kezelésben :)
Most meg megyek is mert Dorkám hiányol :)
Szép napot Nektek!

2 megjegyzés:

  1. Szia! Ne haragudj, hogy így ismeretlenül beleszólok, de a bélfalon nincs semmi leraakódva. Ez a kezelés átverés, semmi értelme. Sajnos én beteg vagyok, és 6 vastagbéltükrözésen vagyok túl, így már láttam, hogy milyen az ember belülről.. Egy sima hashajtózás után minden teljesen rózsaszín.. Szóval, ha ilyen gondjaid vannak, inkább egy keserűsó ivást javaslok, vagy vmi senna alapú hashatót, az kíméletesebb. És hosszú távon szedj probiotikumot, minden nap. protexin, bonolact, ezek a jók.. Meg persze minden nap kellene valami rostosat enni..

    VálaszTörlés
  2. Szia!
    Hmm nem tudom hogy átverés e mert nagyon sokan dícsérik legalábbis több jót hallottam róla mint rosszat.Azt viszont jó pár helyen olvastam hogy felesleges a 3-5-6-7...kezelés!!!!Én asszem csak most egyszer kipróbálom és majd meglátom,nagyon bízom benne :)))
    Már próbáltam hogy sok rostos ételt eszem de nekme nem jött be már 8-10éves korom óta kínlódom ezzel sajnos!!!
    Gyógyszert,gyógykészítményeket meg nem akarok szedni,jó lenne ha magától tudnék eljutni oda........Majd úgy is beszámolok róla hogy mennyire vált be.
    nagyon szépen köszönöm hogy írtál,ha nem hatan akkor majd megpróbálom még ezeket a brobiotikumokat.

    VálaszTörlés